Ebbas dagbok

Alla inlägg den 12 mars 2011

Av Ebba Eriksson - 12 mars 2011 16:55

Jag har haft en underbar vecka tillsammans med min familj. Först tillsammans med Moster, Adrian och Olivia. Jag hoppas att de kan skicka lite bilder till mig så att jag kan publicera.... :)

.

Vi åt en massa god mat på mysiga restauranger. Jag visade dem hamnen, vi viar in i katedraler, vi åkte bort till Parc Guell, de kom och åt hos mig på restaurangen då jag jobbade. Det var fantastiskt att ha dem här och jag saknar dem redan!

.

Dagen efter de for (alla förutom Adrian som blev fast i Barcelona en dag extra - vilket är en helt annan historia) landade Nils och Josefine. Det var också helt underbart att ha dem på besök!! Det var tre speckade dagar där vi försökte hinna med så mycket som möjligt av staden Barcelona. Vi var ner till hamnen och stranden, vi var till Sagrade Familia, hade en skön stund i parken, åt tapas, åt mexikanskt, bakade världens godaste pizza, shoppade, var upp på Tibidabo, hade picknick, hälsade på på Noti, mm, mm, mm. 

.

Här kommer lite bilder! Åå vad jag saknar dem!! 

   Sötnosarna!

   Syskonkärlek!

   Sagrada familia i sand.    Hamnen      Bror i Barcleona! 

 

Mäktiga Sagrada Familia

  

   Mums!    Dessa läckerbitar såg vi i parken :) 

Hela Barcelona! 

 

"Tibidi-da-bi-di-bo"

  


        Mums!! 

.

Bilderna är tagna av Josefine. Hon är fenomenal på att ta fina kort! 

Av Ebba Eriksson - 12 mars 2011 14:46

För tre veckor sedan var jag på en mini-semester till Gran Canaria. Ååå så härligt det var!! Jag var där i 3 dagar tillsammans med mamma och Veijo. Sol, strand, värme, god mat och drinkar. Mums, vilka härliga dagar!

   Hotellet heter Puerto Azul och är väldigt vackert! Här har vi pool-området.    En  närliggande strand dit mamma och jag tog en skön morgonpromenad och sedan la oss och gottade i solen.    Mamma och Veijo har det bra i solsängarna. 

"Vuxenavdelningen". Här var det lugnt och skönt. Alla låg och läste, lyssnade på musik, fick massage, sov i solen och njöt av värmen. 

Lägenheten som mamma och Veijo bodde i hade en stor solterass. När det blev för varmt gick Veijo er dit för att sitta och filosofera i skuggan under palmen. 

Ferdinand och sin korkek. 

Mamma blickar ut över Puerto Rico och havet. 

En promenad i kvällssolen.

Jag och Veijo i Yacuzzin. 

"Värre har man haft det en eftermiddag i februari" 

   

Fina mamma läser i skuggan. 

   Jag var tvungen att lägga ifrån mig min bok ett antal gånger. Den är ju jätte läskig!! "Låt den rätt komma in"    Mamma och Veijo sveper paraplydrinkar. Är det lagligt att bli så brun?    Mysiga kvällar i baren med drinkar och uppträdanden.    Mamma på terassen till restaurangen där vi åt frukost, lunch och middag varje dag.    Sista kvällen med gänget. Lite vita kanter han jag få efter 3 dagar i solen.     

Vackra vackra Gran Canaria! Tack för denna gång!       

Presentation


Den här bloggen bjuder på ett fartfyllt studentliv kryddat med entreprenörskap och givande utmaningar.

Gästboken

Senaste inläggen

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Följ min blogg!

bloglovin

Besöksstatistik

Arkiv

Länkar

RSS

Fråga mig

4 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards