Ebbas dagbok

Alla inlägg den 27 mars 2011

Av Ebba Eriksson - 27 mars 2011 21:30

För över en månad sedan bokade jag biljetter till Sverige för en helg. Man kan ju åka till Barcelona för en weekend så varför kan man inte åka till Hälsingland lika gärna? Jag ville hem för att träffa min familj och för att dansa! Danssuget var på tok för stort och om jag skulle missa ännu en dansmara tror jag att jag skulle förgås.

.

Jag hade dock inte berättat för någon att jag skulle komma hem (brorsan och Josefine var de enda som visste), för jag ville komma hem och överraska dem – och det gjorde jag med dunder och brak!

Här är en film på när jag överraskade mamma och Veijo. Det är på dansklubben Faxe precis innan deras kurs ska starta:


 

Och här kommer jag till pappas jobb. Pappa sitter och fikar:


 

Det var galet kul att överraska dem!

.

Det var en fantastisk helg och helt galet bra dans! GALET bra dans! Dansade fredag, lördag och söndag och det var riktigt bra musik, tokigt många bra dansare och en fantastisk stämning. Jag bara skuttade runt hela tiden, kunde inte stå stilla för en sekund ens – hoppade, skuttade, dansade. Det var så många som jag inte sett på jätte länge som det var så kul att se igen. Och att få dansa: det är lycka! Jag befann mig i ett enda stort lyckorus hela helgen!


  

Hittade lite dansbilder från helgen på FB. En fox och en bugg med Fredrik. 

.

Men jag han ju med lite mer än att dansa också. Jag var och fikade hemma hos mormor och morfar (vilka jag inte överraskade eftersom jag är rädd om deras hjärtan så jag ringde och förvarnade först), hälsade på Helena, var ut till Görtsbo och hälsade på min lilla katt, var på stan ed pappa min, åt 2 goda middagar med mamma och Veijo. 

MIn fina katt, Simba. Mysigt att träffa han igen!

.

Det var verkligen en intensiv, känslofylld, oväntad och underbar helg. Synd att tiden går så fort. Det är många av mina vänner som jag inte han träffa eller ringa medans jag var hemma, vilket känns mycket tråkigt. Men nu var det bara för en helg som jag var hemma, snart kommer jag stanna lite längre! 
     

Presentation


Den här bloggen bjuder på ett fartfyllt studentliv kryddat med entreprenörskap och givande utmaningar.

Gästboken

Senaste inläggen

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Följ min blogg!

bloglovin

Besöksstatistik

Arkiv

Länkar

RSS

Fråga mig

4 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards