Ebbas dagbok

Alla inlägg den 22 januari 2011

Av Ebba Eriksson - 22 januari 2011 20:00

Lördag kväll i Barcelona. Ärligt talat grämer jag mig lite att jag inte är i Söderhamn i kväll. Vi har en dans där och jag skulle ha gjort mycket för att vara med där ikväll. Bra musik och många härliga människor. Men danser blir det alltid många många fler och jag är glad att jag befinner mig i Bcn ändå.

.

Idag har det varit en riktigt lugn dag. Jag och Bella käkade lite croissants till frukost, sen gav vi oss av till Consum och handlade lite och på eftermiddagen gav Bella sig av till jobbet. Jag passade på att ta mig en löprunda. Åå så underbart! Jag bara som flög fram. Luften var frisk och sval och ljuset var som den kan vara sent på en fin vårdag med skiftningar i violett. Jag sprang ner till parken och kände av helgledigheten bland alla människor. Härligt!

.

Nu är jag tillbaka hemma. Har lagat lite pestopasta med lök, paprika, bladspenat och solrosfrön. Jag har seriöst börjat fundera på att skriva en kokbok om maten som vi lagar här på Ferlandina, för den är så ruskigt god!! Igår kväll gjorde jag en galet läskande kiwisorbet som vi ska snaska på lite senare. Jag sitter här med datorn i knät och skriver blogginlägg och tittar över mitt CV.

.

Om ca en timme slutar Bella jobba, vi får se vart vi drar ut då, men lite tokigheter blir det nog.

.

Igår, fredag, var jag och Grieg (rumskompisen från USA) ut till en bar här i närheten, DosTrece, där vi träffade på Matthis och hans jobbarkompisar. Det var en trevlig tillställning och vi satt där och snackade och hade det bra. När Bella slutade jobba klockan 03 gick jag och plockade upp henne och vi gick till Iains place för att dansa loss lite. Det är alltid lika skoj där för musiken är så galet bra! Det är tur att vi känner Iain för då får vi komma in gratis och vi kan hänga av våra kläder i hans Dj bås. Perfekt! Vi dansade järnet fram till 5 på morgonen! 

  



Presentation


Den här bloggen bjuder på ett fartfyllt studentliv kryddat med entreprenörskap och givande utmaningar.

Gästboken

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Följ min blogg!

bloglovin

Besöksstatistik

Arkiv

Länkar

RSS

Fråga mig

4 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards