Ebbas dagbok

Alla inlägg den 21 januari 2011

Av Ebba Eriksson - 21 januari 2011 16:36

Efter 5 härliga veckor hemma i Sverige är jag nu tillbaka i Barcelona. Det är härligt att vara tillbaka. Vädret är soligt och skönt, inte jättevarm men i jämförelse med Januarisverige så är det varmt. 

.

Jag ska lägga upp bilder från Sverigetiden, men inte just nu. Jag och Bella sitter på ett café och dricker lite te. Myspys!

.

Resan till Spanien gick bra. Det var meningen att Bella skulle möta mig på Plaza Cataluna, men var hon där tror ni? Nej, nej. Inte fick jag tag på henne heller och inte hade jag några nycklar. Så jag slog mig ner på ett cafe drack ljuvligt spanskt kaffe och åt en creps. Kände mig lite orolig, Bella brukar inte vara den som inte dyker upp. Efter någon timme ringde en desperat Bella och sa att hon sovit över och mobilen inte fungerade. Ska jag förlåta henne? Det ska mycket till!

.

På eftermiddagen tog vi igen allt vi missat och vi tog en lång och härlig siesta. Mötte vår nya rumskompis Grieg, en amerikansk trumpetkille. Trevligt med lite kulturella influenser på Ferlandina. 

.

På kvällen lagade Bella en god pastamiddag och sedan gjorde vi oss i ordning för Bella hade ordnat en överraskning åt mig. Överraskningen var att vi gick på ett ställe som heter Apolo och såg en show som heter Taboo. Det var 50-talsmusik, swing, läckra kläder och läckra människor. Mycket dans och musik att se och lyssna på. Det var en mycket trevlig kväll!!! Tack Bellis! 

.

Jag hoppas ni har det fint där hemma!! 

   "-Nu är saker och ting som de ska vara igen"

Presentation


Den här bloggen bjuder på ett fartfyllt studentliv kryddat med entreprenörskap och givande utmaningar.

Gästboken

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Följ min blogg!

bloglovin

Besöksstatistik

Arkiv

Länkar

RSS

Fråga mig

4 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards