Ebbas dagbok

Alla inlägg den 1 maj 2011

Av Ebba Eriksson - 1 maj 2011 13:00

Igår gick jag ut på vår gata, Ferlandina, och tog en massa kort. Det är vackert här, på sitt egna lilla sätt. Så mycket dolda konstverk. Små små saker som inte ser mycket ut för världen men tittar man lite närmare så ser man vackra kontraster, former och spår efter människor. Tänkte att jag skulle ta och framkalla några av bilderna och sätta upp på Caféet i sommar. Porträtt av Carrer de Ferlandina på Café Ferlandina. Här kommer lite smakprov - helt oredigerat! 

 

 

 



                          


          

 

Av Ebba Eriksson - 1 maj 2011 12:54

Värsta kvällen ever! Värsta kvällen som jag någonsin jobbat. Det var hemskt igår. Hemskt! Vi var fullbokade. Överbokade! Allt var kaos! 

Elena börjar med att komma stapplande in och är hur steressad och uppjagad som helst. Svepte ett glas Champagne för att lugna nerverna - vilket fick motsatt effekt. Varenda gång man pratade med henne ryckte hon till som om någon skrämt henne i en kuslig gränd en mörk natt. Redan de första två borden blev det fel med, och då var det ju ändå tidigt på kvällen. Fel mat, inga bongar nere i köket, folk fick vänta i evigheter, folk fick fel menyer. Helt stört! Jag hade hand om 15 personer på nedervåningen. Vilket gick jättebra. Men eftersom vi hade så mycket folk uppe var jag tvugen att springa upp dit titt som tätt och hjälpa till. Försöka stabilisera kaoset. 

Vi överlevde kvällen. 02.30 kunde vi stämpla ut. Isra har en veckas semester nu, och efter gårdagskvällen sa hon att hon inte kommer tillbaka mera. Så på måndag jobbar jag själv, men det verkar som om det kommer en ny kille och ska börja jobba. Så det blir jag som får ta och lära upp honom. 

Aja, 2 veckor kvar på Noti. Nu gäller det bara att överleva! I will survive! 

Presentation


Den här bloggen bjuder på ett fartfyllt studentliv kryddat med entreprenörskap och givande utmaningar.

Gästboken

Senaste inläggen

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Följ min blogg!

bloglovin

Besöksstatistik

Arkiv

Länkar

RSS

Fråga mig

4 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards