Ebbas dagbok

Alla inlägg den 5 maj 2011

Av Ebba Eriksson - 5 maj 2011 18:19

Hej hej!!
Sitter ute på balkongen med datorn i knät. Solen steker! Härliga tider.

Jag är helt slut i kroppen. Jobbiga dagar på jobbet nu. Isra har ju semester. Det här är en av de absolut största prövningarna jag gjort på länge. Att jobba ensam på restaurangen. Nu är det jag som har ansvaret. Det är läskigt, men jag har ju som en kärlek till utmaninger så jag gillar det också.  

Hittills har det gått bra, förutom att kökschefen Christian gör allt som står i hans makt för att göra mitt liv till ett helvete. Igår var det helt sjukt hur han höll på. När jag var på nedervåningen för att sortera vinerna skrek han på mig att jag inte kunde vara nere utan var tvungen att vara i salen hos gästerna (Vilka vi inte ens hade just då). Så jag gick upp. Då skrek han på mig att jag var tvungen att gå ner på nedervåningen igen och dammsuga. Han sa att jag var respektlös som inte sa hej till han när jag kom dit, men andra gånger kan han fråga "Por que?" ("Varför då?") när jag säger "hej, hur mår du?". Han ringde i kökstelefonen som en idiot, så att gästerna undrade vad det var för satans liv, för att få en kaffe åt Marcelo (som inte ens hade bett om en kaffe). Han skrek och ringde på mig hela dagen. Jag blev så less! Jag har blivit duktig på att skaka av mig det dock. Tänker bara att det är han som är en sorglig människa som inte har någonting i sitt liv förutom jobbet. Inga vänner, ingen kärlek, inget liv. 

.

Elin och Mikaela är här nu. Det känns kul. Härligt att ha lite livat i vardagen!! I tisdags var vi ut. Tittade på fotboll och sedan gick vi och dansade på Jambaree. Galet skoj!! Igår gick vi på en mysig Italiens restaurang och åt riktigt god mat. Mys-pys!! 
 

Presentation


Den här bloggen bjuder på ett fartfyllt studentliv kryddat med entreprenörskap och givande utmaningar.

Gästboken

Senaste inläggen

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Följ min blogg!

bloglovin

Besöksstatistik

Arkiv

Länkar

RSS

Fråga mig

4 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards