Ebbas dagbok

Alla inlägg den 9 maj 2011

Av Ebba Eriksson - 9 maj 2011 11:12

Vilken dag vi hade igår! Jag, Elin och Mikaela låg på stranden hela dagen. Så varmt det var! Blev till och med några svalkande dopp i Medelhavet också. 

På kvällen blev vi bjudna hem till min jobbarkompis Isra. Hon skulle ha en liten fest uppe på hennes terass. Så vi tre tjejer plus Bella och Dani åkte dit lite senare. Det var helt fantastiskt! En stor terass med utsikt över stranden, havet och det stora W-hotellet. Och solen som precis började gå ner. Helt magiskt! Isra har sina föräldrar från Holland på besök och de är verkligen helt underbara. Det var Isras pappa som öppnade dörren för oss och sa "Pappa Isra" när dörren slog upp. Det var verkligen en riktig krutgubbe! Han höll tal, skämtade, skrattade hela tiden. Innan han skulle gå sa han; "In 5 years, no 2 years, no in 1 year we are all going to Sweden!" Han verkade gilla oss. 

Det var riktigt god mat och vi hade vin med oss. Det var ett härligt gäng. Vi var kanske 15 personer där uppe. En väldigt blandad kompott av människor. Jag älskar när det är så. Olika nationaliteter, olika åldrar och alla har så roligt ihop! Vi var svenskar, holländare, sweischare, en polska, en engelsman, och några nationaliteter till. 

Efter någon timma uppe på terassen flyttade vi ner till stranden. Vi tog kastruller och bord under armarna och flyttade festen. Sedan satt vi där länge. Fler människor slöt sig till oss. "Inte varje söndagkväll man sitter och har så mysigt på en strand". Festen fortsatte hemma hos Isra där både gitarr och trumpet kom fram. Vi sjöng och lyssnade på riktigt bra musik som James och Dani spelade! 

Vilken myskväll! Å som jag älskar den här staden! 

(bilder kommer!)

Presentation


Den här bloggen bjuder på ett fartfyllt studentliv kryddat med entreprenörskap och givande utmaningar.

Gästboken

Senaste inläggen

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Följ min blogg!

bloglovin

Besöksstatistik

Arkiv

Länkar

RSS

Fråga mig

4 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards