Ebbas dagbok

Alla inlägg den 24 augusti 2009

Av Ebba Eriksson - 24 augusti 2009 21:22

Idag på eftermiddagen åkte vi och hyrde en ny bil och sen åkte vi till Juniors skola för att möta upp Lukas, Johanna och Annika. Jag fick följa med in på skolan för att hämta Lukas. Det var så fint där inne! Det såg ut som en riktig lekskola med små stolar och bord, affischer och teckningar på väggarna och alla barnen var klädda i lakadana skoluniformer.

Därefter åkte vi  med till Lukas simskola för att anmälaJunior också.Vi trodde inte att han skulle få börja redan idag, men det fick han! Så han fick hoppa i poolen med de andra barnen i sina boxerkalsonger - det gick bra det med. DEt är faschinerande att se alla barnens kläder och framför allt badkläder- alla har det någon disneyfigur eller någon annan känd ikon på kläderna. Allt från spiderman, prinsessor, bilar till svampbob.

Vi fick sitta och titta på medan Junior, Lukas och de andra barnen fick lära sig att simma. Dom var så dukiga! :) Det är lite synd om Junior han förstår ju inte vad simfröken säger åt honom eftersom han inte pratar så mycket engelska. Hon trodde att han inte vågade hoppa i vattnet medan han i själva verket inte föstod att hon sa att han skulle hoppa i. Jag tror det är därför som han inte riktigt gillar skolan heller, det kan inte vara kul när han blir tillsagd en massa saker som han inte förstår.

Imorgon har Junior lovat att han ska gå till skolan, så jag hoppas vi kan få med honom då. Visst tycker jag det är kul att ha honom här med oss, men jag tror att det är bättre för honom att få leka med jämnårika barn än med de vuxna barnen här hemma.

Av Ebba Eriksson - 24 augusti 2009 12:10

Eftersom att Junior inte ville gå i skolan tog jag och Pernilla med honom för att göra "tråkiga" saker vilket betyder att gå i köpcentrumextra länge, få pedikyr och handla mat i mataffärer...


Det är farcinerande vad hur mycket olika saker man kan köpa här. Vi var inne i en afär som heter Target där fanns allt! Elektronik, kläder skor, leksaker, inredning, böcker, filmer, köksredskap mm mm mm.


Både jag och Pernilla gick och fick pedikyr, det är superbilligt här! Vi fick sitta i en underbar massagestol medan vi fick våra fötter tvättade, skrubbade, filade och tårna målade. Det kändes riktigt lyxigt!


Nu ska vi snart åka och hyra en ny l samt anmäla Junior till simskola- dit kommer han nog vilja gå i alla fall. 

Av Ebba Eriksson - 24 augusti 2009 07:19

Jag vaknade för drygt en timme sedan och duschade och hjälpte Pilla med frukosten. Sedan kom en glad liten Junior upp. Vi åt frukost alla fyra och därefter var det dags för Jr att borsta tändera. När det var dags för att sätt apå sig skoluniformen var det tvärvägran-han ville inte! Efter många övertalningsförsök insåg i att det var lönlöst och istället ska vi nu ta med honom ut och göra "tråkiga" saker så att han kanske vill gå till skolan.

Presentation


Den här bloggen bjuder på ett fartfyllt studentliv kryddat med entreprenörskap och givande utmaningar.

Gästboken

Senaste inläggen

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Följ min blogg!

bloglovin

Besöksstatistik

Arkiv

Länkar

RSS

Fråga mig

4 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards