Ebbas dagbok

Alla inlägg den 25 september 2009

Av Ebba Eriksson - 25 september 2009 23:00


Världen är stor. Här finns så många dörrar att öppna och mål att nå. Men vart ska jag gå? Vart ska jag börja? Vilken stig leder till den stora skatten?

...

 

Det finns ingen väg till lycka. Du behöver ingen karta, du behöver inte uppnå vissa mål eller genomgå någonting för att finna den - eftersom lyckan finns inom oss. Sök i ditt hjärta och lyckan du finner.

Av Ebba Eriksson - 25 september 2009 22:30

Sitter här i soffan och tittar AFV, jag skrattar så att tårarna rinner. Junior har precis kommit i säng efter att vi har lekt med bilar hela kvällen (förvånad?). ”Lyxloppan Johanna” bor på hotell i helgen så vi kunde inte hitta på nått bus.

Hotellet, ”Mariott at Harbor Beach”, ligger på gångavstånd från oss så jag kanske går och hälsar på imorgon. Imorgon ska vi dessutom till en ishall här i Fort Lauderdale så att Junior och Lukas ska få prova åka skridskor.

-

Idag var vi till Boomers. Där spelade vi en massa spel, spelade bowling, åkte go-cart och båt. Det var mycket roligt, men småkillarna var lite väl trötta när vi skulle fara hemåt så det blev en omtumlande bilfärd.

-

Av Ebba Eriksson - 25 september 2009 13:00

Idag är det fredag igen, oj vad veckorna går snabbt!

Jag vaknade och var väldigt trött efter kvällens bravader, men det försvann någon gång strax efter frukosten.  På förmiddagen damsög jag igen. Ni förstår inte hur det är med tjocka heltäckningsmattor, de blir så äckliga! En massa dam och ludd och smulor. Nu har jag i alla fall lyckats tömma damsugaren så att den i alla fall suger upp litegrann. Det var alldeles tjockt med ludd i slangen så det var inte så konstigt att det hittills bara känts som om jag skjutsat runt allt damm och alla smulor.

Efter det följde jag med Svante, Pilla, Jack och Annika och tittade på hotell. Oj, vad läckra ställen vi har sett! Senare idag ska vi (jag, Pilla, Annika, Johanna) ta med buspojkarna och lilltjejen till Boomers och spela minigolf. Skojigt!

Av Ebba Eriksson - 25 september 2009 12:30

Dansen igår var lika skojig som förra gången^^. Det var kul att man nu kände igen några av den som var där, även om det var mest nya ansikten. Vi bekantade oss med en trevlig Texas-tjej och en glad tjej från Tyskland. Vi fick återigen dansa nästintill varje dans, så kvällen sammannfattas med: Svettigt och roligt!


Vi tog bussen till dansen denna gång. Det gick jättebra och det var lätt att hitta. Vi kom också på att det går bra bussar mellan mig och Johanna varje kvart, så nu blir det lättare för oss att hälsa på varandra -That´s great!! På bussen fick vi sällskap av en lustig figur. Det var en man i 25-30 årsåldern som var på oss hela tiden. Han ville inte sluta prata! Vi fick hans visitkort och han sa att vi kunde ringa om vi ville ut med honom någon gång. Vi tackade och tog imot, men strax efter han gått låg de båda korten ihopknölade i papperskorgen.(Johanna skrapade ihop ytteligare ett visitkort under denna kväll, en sextioårig man som sade att hon kunde ringa när-som-helst om vad-som-helst)


Vi var lite tidiga till dansen så vi gick in på en butik och kom ut med en varsin bikini och Johanna köpte dessutom en klänning. Hur ska man kunna låta bli när det är REA? Vi är riktigt nöjda med våra inköp!


Efter dansen tog vi taxi hem till Johannas. För att få tag på någon taxi var vi tvugna att gå en liten bit så vi tog fram överfallslarm, mobil och pepparspray- man måste vara förberedd! Men som tur var behövde vi inte använda något av dessa. Det slog mig sen vad som hade hänt om någon oskyldig människa skulle ha stannat sin bil för att fråga om vägen eller nått, då hade vi säkert gått till motatack med både överfallslarmet och pepparsprayen.

Ovido - Quiz & Flashcards