Ebbas dagbok

Alla inlägg den 13 september 2009

Av Ebba Eriksson - 13 september 2009 23:45

Idag var det barnkalas för Lukas som fyllde 4 år. Kalaset var på ett ställe som heter Jumpers. Där fick alla barnen hoppa i hoppborgar, spela bowling, dansa discodans, äta pizza och tårta. Alla barnen hade superkul!


En av mammorna där var från Sverige och Örnsköldsvik. När vi berättade att vi önskat att vi var i Övik i helgen för att dansa på dansmaran, tyckte hon att vi var knäppa - "Hur kan man vilja byta bort det här för att vara i Övik?". Ok, det kanske är ett paradisland vi lever i, men dansmaran i Övik är något alldeles speciellt. :)


På eftermiddagen låg jag och Johanna nere på beachen och hade det skönt ända tills det kom in ett stort oväder så vi gick upp till oss. Efter en liten tupplur gick vi in på gymmet och tränade lite. Det var skönt. Sedan gick vi in till spa-avdelningen och steamade, hade ansiktsmask och kropspeeling :)

Utanför där finns det en stor lokal fär man kan sitta i sköna soffor, titta på DVD mm och i kväll var det en stor fest där. De var hur mycket folk som helst och vakter som stod i korridoren. Det var tydligen en bröllopsfest för när vi satt i bastun med ansiktmaskerna på oss såg vi bruden komma in i  en underbar bröllopsklänning för att gå på toa. Vi brukar kunna duscha där inne efter att vi har bastat men i duschen låg en massa kläder och smink som några magdansöser hade lämnat. Så det kändes lite pinsamt att behöva ta sig ut bland festfolket endast iförda topp och handduk. ;) Men det gick bra.


Nu har vi suttit på terassen igen och käkat glass samt snackat om hur vi vill att våra bröllop ska se ut. :)

Av Ebba Eriksson - 13 september 2009 05:14

Jag älskar dig!

14  underbara månader har jag fått tillbringa med dig, och jag hoppas på många fler!

  

Ebba & Peter Ö 

"Absence really does make the heart grow fonder!"

Presentation


Den här bloggen bjuder på ett fartfyllt studentliv kryddat med entreprenörskap och givande utmaningar.

Gästboken

Senaste inläggen

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Följ min blogg!

bloglovin

Besöksstatistik

Arkiv

Länkar

RSS

Fråga mig

4 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards