Ebbas dagbok

Alla inlägg den 2 april 2013

Av Ebba Eriksson - 2 april 2013 22:53

Lång tågresa, men snart är jag åter i Umeå. Reser med Kånken och mormors fina korg.

Av Ebba Eriksson - 2 april 2013 22:49

Lång tågresa, men snart är jag åter i Umeå. Reser med Kånken och mormors fina korg.

Av Ebba Eriksson - 2 april 2013 18:06

Jag har varit ledig. Tokledig. Inte ens bloggat har jag gjort. Inte för att det är nått jobbigt, det är ju mest bara roligt.

Min påsk skulle bli lugn och skön. Vila ut. Det blev inte riktigt så. Frågan är om jag inte är tröttare nu än när jag kom. Men skoj har det varit! Här kommer ett litet medly av några saker jag hunnit med på fyra dagar.

Skärtorsdagsmiddag/födelsedagsfirande vilket innebar trerättersmiddag med familj - mysig långpromenad och götta sig i solen ute i Görtsbo med pappa - långfredagslunch hos mormor och morfar - springa milen - utgång på Tranan där Engmans kapell spelade - dansuppvisning i Söderhamn - träffa fantastiska Linnéa med en massa kärlek och minnen och pepp - utgång nummer två på Tranan - jobba på Orbaden, roligt att vara tillbaka där en kväll - heldag med skidåkning med papsen i Järvsö, sol, snö och superhärligt - mysig annandagsmiddag med pappa - rände runt på stan med Björntass - gofika med mormor på Lilla K - härlig promenad med Nicole vilket var ett mycket kärt återseende - säga hej då till Bollnäs.

Mycket ska hinnas med på kort tid. Får alltid lite separationsångest när det är dags att åka därifrån. Det är ju alltid skönt att vara hemma hos familjen. Men nu är det dags för Umeå! Har på känn att mycket spännande saker kommer att hända där i vår!

Ovido - Quiz & Flashcards