Ebbas dagbok

Alla inlägg den 4 april 2013

Av Ebba Eriksson - 4 april 2013 21:51

Påsken är över och nu kan man verkligen börja planera inför sommaren. Min sommar är fortfarande oviss. Vet inte riktigt var jag kommer befinna mig. Umeå eller Bollnäs. Resa runt lite kanske. Har länge haft drömmar om att åka till USA i sommar, men får se hur det blir med jobb först. USA finns ju kvar vill jag mena. Sverige är också himla härligt på sommaren, så jag kommer verkligen inte lida av att bli kvar här. Hoppas på en sommar med chans att vara spontan. Göra lite avstickare hit och dit :) 


Samtidigt som det är lite oroande att inte veta hur det ska bli med jobb under sommaren, så blir det samtidigt lite spännande - då kan ju vad som helst hända! 

Förra sommare tog jag mig en spontan "tågluff" ner till Västkusten och hälsade bland andra på min fantastiksa vän Johanna i Göteborg. Efter några dagar längs västkusten korsade vi landet och dansade och partade på Öland. Vi crousade även runt i en cool bil på hela campingen och spelade dansbandsmusik. Så mycket tok och så mycket skoj! Mer sånna resor vill jag ha i sommar! 

   

Av Ebba Eriksson - 4 april 2013 15:49

Igår började veckan och imorgon slutar den. Hur bra är inte det?!

Hårdstart på nya kursen; makroekonomi. Bara att bita ihop!

Ovido - Quiz & Flashcards