Ebbas dagbok

Alla inlägg den 1 januari 2010

Av Ebba Eriksson - 1 januari 2010 21:00

Vi hade en lugn och trevlig nyårsafton här i Portland. Vi var ca 15 personer som åt en fin middag tillsammans.  Vi åt Kathys kroppkakor och en massa annat gott. Det var roligt och en väldigt glad stämning. Efter middagen var det många som åkte hem men vi och Melanie, Ron och Denali stannade.  Efter att Linnea och Denali gått och lagt sig (inte helt problemfritt) började vi på att spela lite spel.  Jag hoppade in och spelade Domino. Det var jag och John mot Kevin och Uncle Robert. Det var en upplevelse.  Varje gång det var Uncle Roberts tur var vi tvungna att väcka honom för han slumrade till efter varje gång han lade ut sina brickor och varje gång vi startade en ny omgång fick alla runt omkring honom veta vilka ”fantastiska” brickor han plockat upp. Trots detta lyckades hans lag vinna spelet.

-

Vid tolvslaget slog vi på Tv:n och såg nedräkningen och så skålade vi i champagne, kramades och önskade varandra gott nytt år. 00:02 återvände vi till vårt spelande…

-

   Vi spelade Skip-bo till strax efter två. Mycket mycket skojigt! Ron, Melanie och Denali åkte hem och likaså Christine, Kevin, Linnea och Annali eftersom L och A inte riktigt ville samarbeta med övernattingen. Men jag stannade i alla fall kvar hos Kathy och John. Fick sova i en superskön säng och vaknade inte fören kvart i tolv. Sen hade jag en skön dag tillsammans med Kathy och John. Vi åt en härlig brunch och så ringde vi ett samtal hem till mamma.

-

Min nyårsafton kan sammanfattas som mysigt och hjärtlig. Hjärtlig för att jag var omringad av hjärtliga människor. Så om det stämmer att resten av året blir som nyårsafton så hoppas jag att det blir ett mysigt och hjärtligt 2010.

-



 Kenny visade mig dessa namnskyltar som Kathy sparat i snart 30 år. Ganska galet. På bilden är det min, min mosters och min mammas.

Annali och Uncle Kenny.


-

   

Min Nyårsoutfit var en present från bästa Johanna. Tack så mycket!! :)

Presentation


Den här bloggen bjuder på ett fartfyllt studentliv kryddat med entreprenörskap och givande utmaningar.

Gästboken

Senaste inläggen

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Följ min blogg!

bloglovin

Besöksstatistik

Arkiv

Länkar

RSS

Fråga mig

4 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards