Ebbas dagbok

Alla inlägg den 23 januari 2010

Av Ebba Eriksson - 23 januari 2010 23:45

Idag var vi nere i Downtown. Det var jag, mamma, mormor och Kathy som tog Maxen ner dit. Vi gick till Pioneer squere och tog lite kort och mamma fick lite nostalgi i blicken. Vi gick till Powells bookshop för att jag skulle kunna handla för presentkortet som jag fick i julas. Egentligen behöver jag ju inga mer böcker men jag hittade två underbara böcker som jag bara var tvungen att köpa. Så nu är min resväska som ett resande bibliotek med 15 st (!) böcker. Vi tog en härlig fika på Powells också innan vi begav oss till Apoteket för att köpa nässpray till min igenproppade näsa.


Ikväll beställde vi pizza och åt här hemma tillsammans. Det var en mycket trevlig middag. Det känns hemskt att tänka på att det här är min sista natt i Portland, så därför tänker jag inte på det.


Vi har ägnat några timmar till att packa idag. Min mamma har världsmästartitel i att packa smart. Jag trodde att jag inte hade samlat på mig allt för mycket saker men det visade sig att min extra stora resväska ändå var på tok för liten. Jag har fått en gammal resväska från Kathy att använda också. Så nu är mina saker nerpackade i två resväskor med endast några ynka kilon till godo.  Inte blev det lättare av att Christine kom med avskedspresenter till mig i samma ögonblick som vi stängde resväskorna. Hon gav mig två böcker, 2 paket med te och 4 paket ”Red beans and rice”. Det var bara att öppna upp väskorna och stuva om (vilket tog drygt en halvtimma).


Vi avslutade kvällen med några spel Skip-bo.  Jag och Christine hamnade på oavgjort vad det gäller vinsterna och det känns som om vi nöjer oss med det – vi vill ju skiljas som vänner.


Nu är det dags att sova och jag har en gosig mamma att dela sängen med. Imorgon väntar en dag med många sorgsna miner och blandade känslor.

 

Av Ebba Eriksson - 23 januari 2010 13:00

Så är det näst sista dagen här i Portland. I morgon vid midnatt åker vi till Florida för att ha det skönt i 5 dagar innan vi kommer hem till Sverige. Hela morgonen har jag vikt ihop kläder och lagt fram alla saker som jag ska ha med mig hem. Det är sjukt vad grejer jag har samlat på mig på 5 månader. Ikväll kommer mamma och mormor hit då ska mamma hjälpa mig packa ner allt. Då är det upp till bevis hur mycket min väska kan svälja.


  Mitt välsorterade kaos.

Presentation


Den här bloggen bjuder på ett fartfyllt studentliv kryddat med entreprenörskap och givande utmaningar.

Gästboken

Senaste inläggen

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Följ min blogg!

bloglovin

Besöksstatistik

Arkiv

Länkar

RSS

Fråga mig

4 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards