Ebbas dagbok

Alla inlägg den 8 januari 2010

Av Ebba Eriksson - 8 januari 2010 22:30

Hemkommen från Unkle Roberts 73-årskalas och oj vad mätt jag är! (Som vanligt när jag kommer hem från Kathy…) Vi åt köttbullar och potatisgratäng, lingonsylt och grönsaker.  Mumms! Blev också en massa efterrätter också, tårta och kakor. Oj oj.


Nu är jag så seg. Sitter här och lyssnar på lite bra musik och kollar runt på lite bloggar. Lite senare tror jag det blir lite film. Hoppas!

Av Ebba Eriksson - 8 januari 2010 19:30

                               

Av Ebba Eriksson - 8 januari 2010 16:30

Idag har det varit en riktigt typisk fredag. En fredag som jag är van att fredagarna ska se ut men som de snart inte kommer göra. Jag gick med Linnea till Pree-school på morgonen.  Stressigt som vanligt. Gick hem. Umgicks med Annali. La ner Annali för att sova. Fredagsstädade. Väckte Annali. Hämtade Linnea. Gick hem. Fixade lunch. Åt lunch. Christine kom hem. Christine åkte tillbaka till jobbet. Läste för Linnea. Sjöng sånger. Nattade Linnea för hennes eftermiddags tupplur. Lekte med Annali. Matade Annali. La ner Annali för dagens andra ”nap”. Fortsatte städa. Hoppades kunna prata med Peter på Skype. Somnade på soffan. Kevin kom hem. Sov lite till. Städade mitt rum. Startade datorn…


Låter inte så hemskt intressant. Det var det kanske inte heller, men jag har börjat gilla det. Jag uppskattar att tillbringa tid med Linnea och Annali, och kan ni tänka er, jag tycker inte att det är så super-fruktansvärt-sjukt-äckligt att byta blöja längre(!). Trodde aldrig att jag skulle säga det någon gång.

Det kommer bli hemskt svårt att lämna dem om två veckor. Ursh! Vill inte riktigt tänka på det.


Ikväll ska vi till Kathy och John igen.  Det är Unkle Roberts födelsedag så det måste så klart firas. Blir middag och en massa folk där. Trevligt!

Av Ebba Eriksson - 8 januari 2010 00:45

Jag hade en toppenkväll ikväll. Efter en dag av barnpassning, som gick hyfsat bra, skjutsade Kevin ner mig till Downtown där jag mötte upp Adam. Vi åt middag på en Kina restaurang i China Town. Ett mysigt ställe och god mat. Jag käkade Curry Beef. Det är lite knepigt att äta med pinnar men det är skoj! Vi hade mycket trevligt.


Därefter gick vi runt i Downtown till olika konstgallerier. Vi mötte upp Adams kompis. Han går konstskola så han kunde berätta mycket för oss och han visste var man skulle gå. Vi såg otroligt mycket fint. Surrealistiskt, porträtt, skulpturer, olja, akvarell mm.  Det finns så mycket vacker konst här i Portland. Jag älskar den här staden! Det var mycket folk ute på gatorna och inne i gallerierna.


Vi tog en kaffe och smakade lite choklad på ett chokladbageri och därefter tog jag och Adam ”the Max”(som är deras spårvagn) till dansen. Vi fick gå en ganska bra bit också, men det var en skön promenad. Vi han med 1,5 timmes Swing dans. Det var väldigt roligt. Inte så mycket folk som det brukar vara men ändå väldigt kul.


Nu ska jag ta och avrunda denna härliga dag! God natt!

Presentation


Den här bloggen bjuder på ett fartfyllt studentliv kryddat med entreprenörskap och givande utmaningar.

Gästboken

Senaste inläggen

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Följ min blogg!

bloglovin

Besöksstatistik

Arkiv

Länkar

RSS

Fråga mig

4 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards