Ebbas dagbok

Alla inlägg den 25 januari 2010

Av Ebba Eriksson - 25 januari 2010 23:00

Vi var och åt på en trevlig restaurang här på Ft.Lauderdale Beach Blvd. Det var en italiensk restaurang. Jag och mormor åt lax med potatis och grönskaer och mamma åt pasta med räkor och pesto. Mums!


Det känns lite underligt att vara här igen, men samtidigt väldigt roligt. Vi tre flickor kommer ha en härlig vecka tillsammans här. Jag känner igen affärerna och restaurangerna så himla väl här. Jag kan inte säga att det känns som att komma hem, för Ft.Lauderdale känns inte på nått vis som mitt hem, men det känns ändå trevligt att vara här igen. Jag älskar stranden, strandpromenaden, solen, palmerna :)


Jag är så trött! Inte konstigt kanske, jag har nu varit vaken i 34 timmar med endast en tupplur på 1,5 timme. Kudden ser väldigt välkomnande ut.

    Ebba med sin mormor på italiens restaurang i "Fortan".


Vårt B&B då :)

Av Ebba Eriksson - 25 januari 2010 18:00

Ville bara skriva att nu har vi kommit fram till Fort Lauderdale. Vädret är idag 27 grader varmt men mulet och regnt. Imorgon blir det strax över 20 och sol så då ser vi fram emot en härlig dag på stranden. Vi bor på ett litet hotell på "min gata" alldeles vid stranden. Utanför ytterdörren ligger poolen. Hotellet är kanske inte i sitt livs bästa skick men vi kommer nog kunna ha det bra här den här veckan.


Flygresan gick jättebra. Jag sov dock ingenting så ärligt talat är det ett under att jag kan stå rakt. Är inne på 1,5 dygn utan sömn. Nu har vi gjort och hemmastadda på rummet. Vi håller på att duscha och fixa för snart ska vi ut och äta på någon trevlig restaurang. Uppdatering av bilder kommer - I promise!

Av Ebba Eriksson - 25 januari 2010 04:15

Vi sitter på flygplatsen i Houston, Texas, och avnjuter en varm choklad från Starbucks, en banan och en bit choclate chip cookie. Vårt plan går om ca en timme. Jag känner mig ganska dåsig för min kropp är inställd på Portland-tid och där är klockan 4.20 Jag har så väldigt svårt att sova på flygplan, men den här gången slumrade jag till – i 6 hela minuter. Sedan ropade kaptenen ut att vi var framme. 


Vi har ca 3 timmars flygresa till framför oss, sen får vi komma ut i ett varmt och härligt Florida.

Ser ut att vara pigg och glad trots att klockan är runt 4 på morgonen.


 

  Avnjuter Starbuckskaffe och choklad.

Presentation


Den här bloggen bjuder på ett fartfyllt studentliv kryddat med entreprenörskap och givande utmaningar.

Gästboken

Senaste inläggen

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Följ min blogg!

bloglovin

Besöksstatistik

Arkiv

Länkar

RSS

Fråga mig

4 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards