Ebbas dagbok

Alla inlägg under januari 2013

Av Ebba Eriksson - 28 januari 2013 23:00

Många gånger har jag känt mig så fel. Som att jag inte borde vara här där jag är. Som att jag har hamnat i fel kapitel. Spelat en roll i en annan film än den jag är i. Varit vilse i en värld av möjligheter. Tappat fotfästet och glömt vilken dörr jag kom in ifrån. Så känner jag inte nu. Jag känner mig för första gången på länge att jag är på rätt plats. På rätt plats vid rätt tillfälle. Jag spelar huvudrollen i min egen film! 

Jag trivs väldigt bra med mitt liv. Här. Och just nu. Jag har en frihet att göra vad jag vill. Jag ser möjligheter och jag tar dom. Jag är inte rädd att prova nya saker. Jag har hittat en mening med min utbildning. Hittat likasinnade. Det är en härlig känsla. 


Jag tror den här känslan grundar sig i att jag lärt mig att göra saker för min egen skull. Jag tar mig för saker jag tycker är kul, struntar i det som tar mer energi än ger. Det ena leder till det andra och vips så har man hittat rätt! Det handlar nog också mycket om att vara trygg i sig själv också. Acceptera att jag är jag, med både alla bra och dåliga sidor. Och låta det vara så. 



Av Ebba Eriksson - 28 januari 2013 21:32

Hemma efter en lång dag - som vanligt. 

Föreläsning på förmiddagen. Nationalekonomi är trixit. Om en vecka har vi dugga och jag väntar fortfarande på att poletten ska ramla ner. Får ta och hoppa lite jämfota så ska nog det där lösa sig. Vi har en riktigt bra föreläsare som tar allt väldigt pedagogiskt, det är ju bra. Sådanna föreläsare är i princip fridlysta på Universiteten så jag är tacksam. 


På eftermiddagen var det kick-off på Uminova, mitt nya extrajobb. Jag fick träffa härliga människor men fantastiskt driv och som är supersociala. Jättekul! Det ska bli riktigt spännande att få jobba med dem! Allt som jag gillar! Resten av kvällen förberedde vi inför morgondagens mässa. Uniaden. Hela dagen ska vi jobba imorgon. Dela ut kaffe och berätta om oss och lyssna på andras idéer. Ca 1000 studenter kommer passera. Fullt ös! På kvällen blir det bankett. Uppklätt och tjusigt. Prisutdelning blir det också, för Uniadennästet. Så nu ska jag försöka tagga ner. Är helt lyrisk över dagen som varit. Och imorgon väntar en minst lika spännande dag! 

Av Ebba Eriksson - 28 januari 2013 08:37

Denna vecka ser ut såhär! Inte riktigt lika fullspäckad som den förra. Men med tanke på att vi har en dugga nästa måndag så blir ledordet plugg, plugg och plugg.


Har kickoff med nya jobbet idag. Ska bli så roligt! Imorgon ska det jobbas hela dagen och på kvällen blir det fin bankett!


Sen har jag ju öviks-maran att blicka fram emot. Jag, Maria och Bea ska lyxa till det med att bo på hotell. Så roligt vi ska ha! 16 timmar dans. Ohh yheee!

Av Ebba Eriksson - 27 januari 2013 22:40

Helgen är slut. Jobb-och-plugghelgen. Inte pluggar riktigt så mycket som jag hade behövt, men det är svårt att hålla fokus på helgens. Som att hjärnan här på halvfart bara för att dagen heter lördag. Som att motivationen är ute på söndagspromenad. Men lite har jag ändå pluggar, så nöjd måste jag vara.

Träningen kom ikapp på slutet. Efter veckan som var trodde jag det skulle bli en träningsfri vecka, men nej. Hela fyra pass. Good stuff!

Känner på mig att nästa vecka blir en bra vecka. Mycket roligt som händer. Skoj skoj! Full fart in i veckans äventyr!!

Av Ebba Eriksson - 27 januari 2013 19:12

Yes! Vilken känsla! Bästa känsla! En mil i benen.


Trots seg efter sju timmars jobb blev miltiden strax efter 53 min. En mycket nöjd tjej! Pressa ner till 50 bör väl inte vara en omöjlighet. Fast nog pressade jag mig riktigt hårt idag. De sista 2 km var så seeega.


Löpbandandsträning är bra. Man ställer sig på bandet och bara köttar! Det är viktigt att man har ett bra radioprogram att lyssna på, annars blir det allt för enformigt. En härlig spellista funkar ju också :))


Eftersvettningarna vill inte sluta!

Av Ebba Eriksson - 27 januari 2013 16:10

Hur många mer än jag motiverar sig att upp kl 6.00 för att gå till jobbet med: "Efteråt får jag springa milen!!"?

Av Ebba Eriksson - 26 januari 2013 16:44

Blev inga km på löpbandet, MEN det blev 5.6 km på skidor! #lycka

Det var Jens som lurade ut mig i spåret efter jobbet. Hur härligt är det inte med längdskidor? Var mer en alpinare förr, men nu har jag fattat grejen med att åka på längden. Så lättsamt, kunna ta sig ut närsom helst. Frisk luft och bra träning. Och så är det faktiskt roligt. Faktiskt!

2.5 km promenad till spåret med skidor på axeln. 5.65 km skidor. 2.5 km prommis tillbaka. Bra träning idag!

Rusar på endorfiner just nu. Längdskidor alltså! Att komma hem med rosiga kinder och en lätt dåsighet, få ställa sig i en varm dusch är bara det värt besväret. Mer längdisar!!

Bild 1. Jag är redo!
Bild 2. Jens, tack för att du tog mig ut i spåret!
Bild 3. Investera i nya? #retro
Bild 4. Vackra vackra Umeå. Det är nätt magiskt med Umeå-himlen.
Bild 5. Ett redigt träningspass.

Av Ebba Eriksson - 26 januari 2013 09:46

Småler för mig själv vid tanken på att vi vann tävlingen Uniadennästet igår. Först nu börjar jag fatta att det är sant!

Har en frukostpaus på jobbet. Det bästa med att jobba på hotell är att man får käka riktigt god frulle! Ha en bra dag alla!

Presentation


Den här bloggen bjuder på ett fartfyllt studentliv kryddat med entreprenörskap och givande utmaningar.

Gästboken

Senaste inläggen

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Följ min blogg!

bloglovin

Besöksstatistik

Arkiv

Länkar

RSS

Fråga mig

4 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards