Ebbas dagbok

Alla inlägg under oktober 2009

Av Ebba Eriksson - 21 oktober 2009 01:15

Ikväll var jag och Christine hem till Melanie för att vara med på Naked lady party. Vi var 8 stycken ladies som bytte kläder, smycken, skor och väskor med varandra. Idén var att man skulle ta med sig saker som man hade tröttnat på eller växt ur så att någon annan skulle kunna få nytta av dem istället. Eftersom jag är på resande fot har jag bara med mig kläder som jag tycker om att använda så jag kunde inte bidra med något. Men de andra hade mycket att bidra med så jag tror inte att det gjode så mycket. Jag kom dock hem med en kavaj, en topp, en blå kjol med hög midja, ett par örhängen och en kuvertväska. Det var en rolig kväll med en del vin, choklad och en massa tjejsnack.


Av Ebba Eriksson - 20 oktober 2009 13:30

Wow! Besöksrekord idag! Glad

Av Ebba Eriksson - 20 oktober 2009 09:15

Nu har det gått två månader utan dig. Två månader är samma sak som 61 dagar eller 1 464 timmar, 87 840 minuter, 5 270 400 sekunder eller ett stort antal andetag.

-

Jag har bestämt mig för att klara av det här, jag får inte ge upp nu- jag måste vara stark. Men mitt hjärta skriker efter hjälp. Mitt hjärta skriker efter din doft, din famn och dina läppar. Mitt hjärta vill ha dig här hos mig – här och nu. Mitt hjärta längtar efter att få höra din röst igen, att få se djupt in i dina ögon och att få känna dina händers värme.  Det sägs att man ska lyssna och följa sitt hjärta, men hur ska jag kunna det när mitt hjärta vill till någon som är en hel kontinent och en hel Atlant bort? Jag får inte ge upp nu – jag måste vara stark!

-

Jag älskar dig

 

Av Ebba Eriksson - 20 oktober 2009 08:27

Idag har jag köpt nya skor! Det blev ett par låga Uggs. Jag har aldrig tyckt att dom varit speciellt fina, men jag känner att jag behöver ett par sådanna här eftersom att de kann hålla mina frysna fossingar varma. Min kropp verkar fortfarande vara inställd på Florida-temperatur. Så fula eller ej, de håller åtminstånde mina fötter varma!

Dessutom köpte jag ett par till jeans. Ett par mörka "all star Converse" jeans :)

-

Idag var vi på musikklass med Linnea. Det var roligt. Där var det en massa barn och mammor som sjöng fåniga sånger, gjorde löjliga röreser och knepiga rythmer. Så det var en spännande och rolig upplevelse.

-

Imorgon ska jag och Kathy ta hand om småtjejerna här hemma och på kvällen ska jag och Christine gå på "Naked lady party" hemma hos Melanie. Låter spännande va?

 

Av Ebba Eriksson - 19 oktober 2009 23:00

Vad arg jag blir! Jag som valde den här bloggplatsen bara för att slippa få en massa iriterande reklam och nu har dom börjat smyga in reklam mellan inläggen! Vilka lurendrejare! Skrikandes

Av Ebba Eriksson - 18 oktober 2009 21:45

Hjälp vad jag lägger upp en massa bilder på blommor och träd. Det här börjar likna bloggen för "pensionerade trägårdsmästarnas riksförbund". Jag får ta och skärpa mig! Jag tycker dock väldigt mycket om att ta kort på alla vackra höstträd och underbara blommor som finns här. Men jag ska bli bättre på att lägga upp bilder på människor, jag antar att det är lite intressantare att titta på.



Av Ebba Eriksson - 18 oktober 2009 20:30

 


Det var en vacker höstdag här idag så jag med mig en karta och vandrade runt här i området för att bli lite mera hemmastad. Det var härligt att vandra omkring bland alla fina hus och alla halloweendekorationer.  Min promenad tog över två timmar och då han jag med att gå förbi kliniken där Christine jobbar, Linneas skola, Melanies hus plus Starbucks där jag köpte mitt favoritkaffe. Det var väldigt kul att vandra omkring med karta i hand, jag tycker det är spännande att följa en karta och se om man verkligen kommer till de platser som kartan visar ;) Dessutom är det ett bra sätt att få kontakt med människor. Det är bara att stå med en karta i handen och titta upp lite förvirrat så har man genast någon vid sin sida redo att hjälpa.

-

I kväll har vi haft besök igen. Denna gång av en kusin till Christine och Melanie, Tom med familj. Vi hade en trevlig middag (tortilla och tomatpaj) som avslutades med ”Pumpkin paj” , som jag tyckte var helt mycket god!

Av Ebba Eriksson - 17 oktober 2009 23:45

Nu har jag äntligen köpt lite varma kläder att ha på mig. Det känns så skönt! Jag var dock inte och shoppade med Melanie eftersom lilla Denali blev sjuk (hon har dock blivit mycket bättre under dagen). Jag och Christine var och shoppade en liten sväng på eftermiddagen. Jag köppte två par koftor, två långärmade T-shirts, en mysig väst, ett par jeans, ett par pyjamasbyxor och två par leggings. Jag måste dock ha ett par varma skor, ett par tofflor och en varm jacka också, men det han vi inte med idag så det får bli under någon annan shoppingrunda.Jenasen och väste köppte jag på min och Johannas favorit affär- Forerver 21 och resten köpte jag på Old Navys. :)

-

På förmiddagen var jag, Kevin och småflickorna ute på sightseeing. Kevin visade mig bl.a the rose garden som är en stor rosträdgård här i Portland. Det var 100-tals olika sorters underbart vackra rosor. Det var riktigt roligt att se. Det var synd att det började spöregna på oss bara (regn är något som jag troligen får börja vänla mig vid, för här regnar det nästan alltid) för om det vart bättre väder hade vi kunnat stanna lite längre. Det är fantastiskt fint här nu för alla löven sprakar av olika höstfärger. Träden är otroligt stora och täta här. Ibland täcks vägarna av ett tak av grenar från träden, det är väldigt fint.

-

Ikväll har vi haft spelkväll. Några goda vänner till Christine och Kevin kom hit. Vi åt pizza och till efterrätt var det äppelpaj med glass. Vi spelade bl.a.Uno Det var roligt. Jag tror det är bra för språkinlärningen att spela lite spel.

-

Nu ska jag sova och det ska bli så skönt!

            

Presentation


Den här bloggen bjuder på ett fartfyllt studentliv kryddat med entreprenörskap och givande utmaningar.

Gästboken

Senaste inläggen

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21
22
23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Följ min blogg!

bloglovin

Besöksstatistik

Arkiv

Länkar

RSS

Fråga mig

4 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards