Ebbas dagbok

Alla inlägg under september 2009

Av Ebba Eriksson - 16 september 2009 14:45

Idag är det underbart fantastiskt vackert väder här i Fort Lauderdale!


Tidigare idag var jag och tränade en stund på gymmet.  Sedan har jag städar jag vardagsrummet, det stora badrummet och köket, jag har även tvättat och stekt pannkakor. Nu ligger jag i sängen en stund och samlar krafter innan de två storbusarna Junior och Lukas kommer hem från skolan.  Då ska de hit för att bada i poolen och leka. Det kommer inte bli en lugn stund på ett tag.

Av Ebba Eriksson - 15 september 2009 23:30

Ikväll har jag och Johanna busat. Vi gick en promenad längs stranden, där var det otroligt vackert. Sedan köpte vi lite godis ( kakor, nötter och m&m´s) på CVS. Efter det gick vi hem och in till ett allrum som finns här i huset och är till för alla som bor här. Där finns lite allt möjligt bl.a en stor TV med tillhörande 3 DVD'er(!) Varför 3 DVD-spelare till en TV?! Jag fattar inte vitsen. Inte nog med det, så får det plats 5 st skivor i en spelare. Så i princip skulle man kunna ha filmmaraton och titta på 15 filmer utan att behöva resa sig ur soffan. Hur tror ni det gick när jag och Johanna skulle få fart på filmen då? Nja inget vidare. Jag fick rusa ner till vakten och fråga om han var teknisk nog att hjälpa oss. Han skulle precis byta skift och så han skulle be en annan vakt komma upp och hjälpa oss. Det kom två mycket trevliga vakter till vår undsättning och genom att sätta in filmen i den undre DVD istället för i övre så kunde vi äntligen se vår film. Det blev "Rycktet går" med Jennifer Aniston. En helt okey film. Nu har vi tittat på lite dansbilder och strax ska vi sova.


God natt!

Av Ebba Eriksson - 15 september 2009 21:00

Jag känner mig stolt som klarade av att gå runt i Aventura utan att handla någonting åt mig själv! Det är inte lätt ska jag få be att tala om.


Nu ska jag ta och städa lite här igen och om någon timme kommer Johanna. Vi får se vad vi hittar på för bus denna gång :)

Av Ebba Eriksson - 15 september 2009 08:45

Vi har just fått Junior till skolan och jag har torkat och städat hela köket. Nu ska jag strax gå över till gymmet en sväng och därefter ska jag följa Pilla till Aventura Mal och handla lite. Vi måste köpa en födelsedagspresent åt Max som går i Juniors klass för han ska ha poolparty på söndag och Jr är bjuden. Det ska bli så roligt!  

Solsängar'

I den här unerbara solsängen låg jag igår när jag var ledig någon timme mitt på dagen, efter att

ha simma 1000 meter i poolen. Kan man ha det bättre?  

Av Ebba Eriksson - 15 september 2009 04:02

Ojoj, såg att jag hade besöksrekord igår. 74 unika besökare, inte illa för att vara lilla mig. :)


Ta hand om er och varandra!



Av Ebba Eriksson - 14 september 2009 12:15

Oj oj oj vad trött jag är idag. Jag måste lägga mig tidigare på kvällarna! Fast det är svårt när man har trevligt med bästase Johanna, då vill man bara inte gå och lägga sig.


Jag hoppas alla har det bra där hemma.


Kommentera gärna mina inlägg- jag blir så glad då! Skrattande

Av Ebba Eriksson - 14 september 2009 04:00

Jag har tappat all inspiration för att skriva något bra just nu. Jag tror att jag är för trött. Jag tror att jag ska ta och sova nu så att jag kan vara pigg och glad imorgon.


Måste bara få skriva att det var superkul att få prata med Therese en stund idag på Skype. Efter att inte ha hört hennes röst på en månad var det skönt att få snacka lite igen. :)

Pratade dessutom en stund med Peter och mamma.


Nu ska jag somna till "Jasan Mraz- If it kills me"


Tack och godnatt!

Av Ebba Eriksson - 13 september 2009 23:45

Idag var det barnkalas för Lukas som fyllde 4 år. Kalaset var på ett ställe som heter Jumpers. Där fick alla barnen hoppa i hoppborgar, spela bowling, dansa discodans, äta pizza och tårta. Alla barnen hade superkul!


En av mammorna där var från Sverige och Örnsköldsvik. När vi berättade att vi önskat att vi var i Övik i helgen för att dansa på dansmaran, tyckte hon att vi var knäppa - "Hur kan man vilja byta bort det här för att vara i Övik?". Ok, det kanske är ett paradisland vi lever i, men dansmaran i Övik är något alldeles speciellt. :)


På eftermiddagen låg jag och Johanna nere på beachen och hade det skönt ända tills det kom in ett stort oväder så vi gick upp till oss. Efter en liten tupplur gick vi in på gymmet och tränade lite. Det var skönt. Sedan gick vi in till spa-avdelningen och steamade, hade ansiktsmask och kropspeeling :)

Utanför där finns det en stor lokal fär man kan sitta i sköna soffor, titta på DVD mm och i kväll var det en stor fest där. De var hur mycket folk som helst och vakter som stod i korridoren. Det var tydligen en bröllopsfest för när vi satt i bastun med ansiktmaskerna på oss såg vi bruden komma in i  en underbar bröllopsklänning för att gå på toa. Vi brukar kunna duscha där inne efter att vi har bastat men i duschen låg en massa kläder och smink som några magdansöser hade lämnat. Så det kändes lite pinsamt att behöva ta sig ut bland festfolket endast iförda topp och handduk. ;) Men det gick bra.


Nu har vi suttit på terassen igen och käkat glass samt snackat om hur vi vill att våra bröllop ska se ut. :)

Ovido - Quiz & Flashcards