Ebbas dagbok

Alla inlägg den 10 februari 2010

Av Ebba Eriksson - 10 februari 2010 23:38

Ett underbart och svettigt pass blev det. Jag älskar verkligen Puls&Power på Odengymmet. Det är en perfekt mix av kondition och styrka och det är en riktig hårdkörare. Det värker i alla muskler när man är klar och man får en sådär riktigt härlig känsla i kroppen av att man har gett allt! Idag kändes det extra bra eftersom jag kände mig riktigt stark. Ge mig mera!


 

Ett härligt pass tillsammans med Bea och Peter.

























I morgon bär det av till Uppsala. Jag åker på eftermiddagen så har vi tur kanske jag hinner blogga lite innan. Det känns spännande att få gå på anställningsintervju. Jag har haft lite nojor över vad jag ska ha för kläder och så, men har nu bestämt mig för ett par jeans och en topp som jag verkligen känner mig bekväm och fin i. Är ju det som är viktigast. Jag ska ju inte behöva sitta och fundera över kläderna medan jag blir intervjuad, då ska jag ju fokusera på att framställa mig själv på bästa sätt. Ska peppa mig själv på tåget i morgon. Kanske skriva en lista med saker jag kan säga och frågor jag tror kan komma upp. Känns ju som om man vill vara förberedd. 


Har ni några bra tips på hur man ska vara och säga på en anställningsintervju? Och hur ska man bäst förbereda sig? 

Av Ebba Eriksson - 10 februari 2010 16:30

Å vad jag är pepp på att gå och träna! Jag måste få utlopp för all överskottsenergi jag har i kroppen, annars spricker jag! Jag ser så mycket fram emot ett sten hårt och svettigt pass ikväll!

Av Ebba Eriksson - 10 februari 2010 14:36

Vilken förmiddag! Vilken omvändning! Vilken tur jag har! 


Sprang runt på en del caféer och butiker här i Bollnäs, utan speciellt stor framgång. På de flesta ställena hade de redan fullt med personal, men de tog trevligt emot mina proppfyllda kuvert.


Vid 12 kom Peter ner på stan och vi bestämde oss för att ta en fika på en av de mysigaste caféet i stan. Vi satt och pratade om allt och jag avnjöt en god cappuccino då plötsligt ringde min telefon . Dom ringde från det café i Uppsala som jag skickade in ansökan till i måndags. De ville att jag skulle komma på anställningsintervju!!! Så nu åker jag till Uppsala i morgon och går på intervju på fredag morgon klockan 8.30 Vi får se vart det här leder! Känns spännande. 

Av Ebba Eriksson - 10 februari 2010 14:30

Nu börjar fältarbetet! Har proppat väskan full med kuvert innehållande CV, Personligt brev, intyg och rekommendationer. Vi får se vart det här leder. Ser ni mig springa runt i Bollnäs stad med en väska fullt med kuvert kan ni ju vinka! :) 

Presentation


Den här bloggen bjuder på ett fartfyllt studentliv kryddat med entreprenörskap och givande utmaningar.

Gästboken

Senaste inläggen

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2010 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Följ min blogg!

bloglovin

Besöksstatistik

Arkiv

Länkar

RSS

Fråga mig

4 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards