Ebbas dagbok

Alla inlägg den 26 februari 2010

Av Ebba Eriksson - 26 februari 2010 22:52

En timme sen var bussen. Ganska drygt.


Jag hamnade inklämd vid fönstret bredvid en bastant afrikansk dam som inte kunde svenska, vilket resulterade i att jag satt halvkvävd under min dunjacka och med min stora handväska i knät från Söderhamn till Härnösan. Förutom det var det en mycket trevlig resa.


Väl i Örnsköldsvik möttes jag utav en glad och alltid lika vacker Linnea. Vi åkte direkt hem till hennes och Håkans söta hus. Vi lagade en mycket god middag: Kyckling med sötsur sås och cashewnötter. "Det var som att äta på restaurang".


Resten av kvällen har det blivit prat, prat, os, prat, prat och prat. Vi har mycket att ta igen - vet inte om den här helgen kommer räcka till, kanske blir tvungen att stanna 3 veckor om vi ska komma ikapp.


Nu borde vi sova för vid 4.00 ska vi upp och hämta Johanna som kommer med nattbussen.


         


  



Av Ebba Eriksson - 26 februari 2010 11:49

Allt klart! Klärder är nerpackade, nessesären klar och tansborsten är med (jag brukar alltid glömma den). Jag har lagt med några gamla iform-tidningar och några korsord för att ha att göra i bussen dussutom är ipoden laddad med musik. Färdkosten är en nötblandning med jordnötter, hasselnötter, mandlar, russin och solrosfrön och så har jag ett päron nedpackat + den obligatoriska vattenflaskan.


Det låter som om jag ska ut och resa riktigt långt, men det ska jag ju inte. Jag tycker bara det är lite tråkigt att sitta på en buss i flera timmar. Kanske har jag tur och hamnar bredvid någon pratglad och trevlig person. Hoppas!


Vi hörs snart!


Av Ebba Eriksson - 26 februari 2010 09:46

Bland det värsta jag vet är att sitta still på en buss i flera timmar med en massa kryp i benen. Om jag ska kunna sitta still på bussen i dag i över 4 timmar var jag tvungen att göra av med en massa energi nu på morgonen. Så nu har jag stått på vår Cross Trainer i en timme och lyssnat på "morgonpasset i p3". Det var lite segt, men jag slet mig igenom timmen. Nu känns det bra i alla fall.


12.25 går (förhoppningsvis) bussen och jag känner redan nu att det här kommer bli en toppen helg!! :)

Presentation


Den här bloggen bjuder på ett fartfyllt studentliv kryddat med entreprenörskap och givande utmaningar.

Gästboken

Senaste inläggen

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2010 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Följ min blogg!

bloglovin

Besöksstatistik

Arkiv

Länkar

RSS

Fråga mig

4 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards